Nekilnojamas turtas, būstas, butai, namai, kotedžai, sklypai, sodai ir sodybos, patalpos, garažai, patalpos, NT užsienyje. Visi NT skelbimai, kokybiška NT paieška.
Skelbimai | Mano duomenys | Mano skelbimai | Greita paieška Išplėstinė paieška
Kaina: 99900 EUR

Parduoda namą, Melioratoriu 67 Vilnius

Parduodamas namas ypatingai geroje vietoje!!!

Parduodamas namas ypatingai geroje vietoje!!!
Parduodamas namas ypatingai geroje vietoje!!!
Parduodamas namas ypatingai geroje vietoje!!!
Parduodamas namas ypatingai geroje vietoje!!!
Parduodamas namas ypatingai geroje vietoje!!!
Bendras plotas (m²): 177.13
Pastato aukštai: 2
Pastato statybos metai: 2016
Ypatumai:
- Signalizacija
- Uždaras kiemas
- Nauja statyba
Šildymas: Kieto kuro
Vanduo: Artezinis šulinys
Pastato tipas: Mūrinis
Pastato būklė: Naujas namas
Sklypo plotas: 5
Kambarių skaičius: 5
Komentarai:
Ypatingai gera vieta!!! Uždara 6 namų teritorija. Jokio pašalinio transporto. Jokių pašalinių žmonių.
Vilniaus miestas. Namų valda(ne sodų bendrija).
Namas įsikūręs ypatingai vaizdingoje grąžioje vietoje. Maloni žaluma supa nedidelį namų kvartaliuką. Puikus deguonies prisodrintas oras ypatingai maloniai nuteikia. Malonus paukštelių čiulbėjimas suteikia ramybės ir poilsio pojūtį.
Namo teritorija faktiškai ribojasi su MOKYKLOS STADIJONU. Todėl iki mokyklos vaikučiams vos kelios minutės kelio. Vaikai visada saugiai pateks į mokyklą. Pietų pertraukos metu Jūsų vaikutis puikiai gali papietauti net savo namuose. Mokyklos stadijone įsikūrusiose lauko teniso, badmintono, krepšinio, futbolo aikštelėse visada malonu praleisti laisvalaikį. Netoliese įsikūrusi ir aikštelė mažyliams.Kuri suteikia mažylims tikrą pramogą. Visai mažylių laukia vaikų darželis, kuris randasi vos už kelių namų.
Įpatingai puikiai išvystyta infrastruktūra. Didžiulė erdvi „MAXIMA“ parduotuvė, visada užtikrina šviežią maisto tiekimą.
PATOGUS IR GREITAS SUSIEKIMAS SU BET KURIA VILNIAUS DALIMI. VOS 15 MINUČIŲ KELIO IKI VILNIAUS CENTRO AR BET KURIOS SENAMIESČIO DALIES! Labai patogus susisiekimas su bet kuria miesto dalimi. Vietovė visai šalia miesto centro. Puikiai kursuojantis visuomeninis transportas. Ypatingai patogus susiekimas nuosavu transportu. Vos per keliasdešimt minučių Jūs patenkante į bet kuria miesto dalį. Beveik niekada nepakliūsite į automobilių spūstis.

NAMO APRAŠYMAS:
• 2016 metų statyba!!!
• Parduodamas namas sublokuotas garažais. Todėl namai tikrai atskirti pakankamai dideliu atstumu vienas nuo kito.
• Sklypo teritorija atskirta nuo išorinės aplinkos suformuota tvora. Kuri suteikia privatumo pojūtį.
• Ypatingai sukurtas namo projektas suteikia namo naudotojmas išskirtinį komforto ir patogumo įvaizdį. Namo projektas suderintas taip, kad suteiktų kuo daugiau komforto ir erdvės. MAKSIMALIAI IŠNAUDOTOS ERDVĖS IR MINIMALŪS ERDVĖS PRARADIMO NUOSTOLIAI.
Pavyzdžiui: ypatingai didelis ir komfortiškas vonios kambarys, kuris suprojektuotas net – 13 m2, suteikia ypatingo žavesio naudojantis vonios malonumais.
• Ypač komfortiškas salonas ir valgomasis. Namas suprojektuotas taip, kad saulutė į langus šviečia visą dieną! Langai ryte nukreipti į rytinę pusė, pietų metu į pietinę pusę, o vakare į valgomajį saulutė atsisuka iš vakarinės pusės. Tai yra visą dieną galėsite mėgautis saulės spinduliais, šiluma ir šviesa.
• Ypatingai didelis darbo kambarys suprojektuotas taip, kad ir po darbo valandų namuose galite dirbti nesuvaržyti komfortiškoje aplinkoje.
• Išskirtinai suprojektuotas ir antrasis aukštas. Puikiai išnaudota erdvė su ypatingai aukštomis lubomis suteikia ypatingo grožio ir erdvės.
• Labai didelis miegamasis puikiai suteiks komfortą ir atitiks Jūsų poreikius.
• Ypatingai didelė ir komfortiška katilinė, kur galima sumontuoti ne tik patikimą katilą, bet ir įsirengti komfortišką sandėliuką.
• Ypatingai tvirta ir patikima namo konstrukcija:
• Gręžtiniai(poliniai) pamatai. POLIŲ GYLIS NET – 4 METRAI. Rostverko gylis kai kuriose vietose siekia net 1,5 metro. TAIGI BENDRAS PAMATŲ GYLIS VIETOMIS SIEKIA NET - 5,5 METRO!!! Todėl toks pamatas drasiai išlaikytų net daugiaukštį pastatą.
• Sienos sumūrytos iš ypatingai tvirtų ir šiltų „Roklite“ blokelių, kurių storis net – 30 cm.
• Perdanga perdengta iš panelių, pagal specialų užsakymą.
• Namo kaminai sumūryti iš ypatingai patikimos “Konekt” kaminų sistemos.
• Langai pagaminti UAB “Megrame” iš patikimo vokiško profilio ir panaudotos vokiškos sistemos. Languose panaudoti – 3 stiklų paketai. Todėl pilnai atitinka A klasės šilumos laidumo koeficientą.
• Vandens grežinys net – 67 m. Užtikrina tyrą ir skanų vandenį.
• Trifazė eletra.
Šiuo metu namas dar be išorinės ir vidaus apdailos. Bet į namo kainą įtraukta išorės namo sienų apšiltinimas – 15 cm. putų poliestirolu ir aptinkavimas. Galima susitarti dėl vidaus apdailos ir kitų įrengimo darbų.
Jeigu apibrėšime keliais žodžiais – tai tikrai malonu gyventi tokiame name, kuris teisingai suprojektuotas ir randasi tikrai ypatingai geroje vietoje.
NAME GERA AURA!
Namą geriausiai būtų apžiūrėti iš anksto susitarus. Todėl prašau paskambinkite nurodytu telefonu. Šį puikų namą dabar galite nusipirkti tikrai už patrauklią kainą. Todėl jei ieškote sau jaukaus, ramaus, gyvenamo ploto arba planuojate investicijas – būtinai paskambinkite.
Visi skelbimai nuo Valdas
Valdas
37063433132
-
El. paštas

Atsitiktiniai nekilnojamojo turto skelbimai

Be nuotraukos
(Sklypai / Parduoda)
2013-03-31
Namų Valda Prie Jūros! be tarpininkų
(Sklypai / Parduoda)
2017-04-12
finansavimas tarp asmenų
(Butai / Perka)
2019-08-27
Apartamentai Šiaurės Kipre
(NT užsienyje / Parduoda)
2008-11-27
Be nuotraukos
(Butai / Keičia)
2015-09-15
62,52 a sklypas Vilniaus r. sav., Liubavo k.
(Sklypai / Parduoda)
2024-02-27
Be nuotraukos
(Namai / Parduoda)
2014-01-31
SODO NAMAI, PAVĖSINĖS, VASARNAMIAI
(Namai / Parduoda)
2015-05-04
Pamiršote slaptažodį?    Užsiregistruokite!
Orai, orų prognozė Vilniuje - Orai24.ltOrai, orų prognozė Kaune - Orai24.ltOrai, orų prognozė Klaipėdoje - Orai24.ltOrai, orų prognozė Šiauliuose - Orai24.ltOrai, orų prognozė Panevėžyje - Orai24.lt

Naujausi NT skelbimai

Apartamentas su terasa
(NT užsienyje / Parduoda)
2024-04-18
Apartamentas su terasa
(NT užsienyje / Parduoda)
2024-04-18
Apartamentas su terasa
(NT užsienyje / Parduoda)
2024-04-18